maandag 24 december 2007

Kerst

Voor we het vergeten willen we jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen!!!

Hier merken we nauwelijks iets van kerst en hebben we vandaag al een paar keer tegen onszelf moeten zeggen dat het bijna kerstmis is. Het enige waar je het aan kan merken zijn de kitscherige "kerstbomen" en kerstmenu's bij de dure/westerse restaurants.

lieve kerstgroet vanuit een zonnig Nepal

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Evert Jan en Elisabeth,

Wat een mooie reis. Je kunt je niet beseffen als je er nooit bent geweest hoeveel moois dit land te bieden heeft, toch? Ook via deze weg wil ik jullie bedanken voor de foto's en hoop ik dat het tweede deel van jullie reis ook een geweldige ervaring wordt! Heel veel groetjes Toos

Anoniem zei

Lieve Elisabeth en Evert Jan,

Zonet jullie kerstreis en foto's bekeken: wat een een hoop spannende belevenissen. Leuk dat er een foto bij is waar jullie zelf op staan, dat maakt het reƫel dat jullie daar echt zijn.
Ik heb alles uitgeprint en laat het zodadelijk aan Theo zien. Liefs en veel succes met het werk dat jullie gaan doen, Sanne

Anoniem zei

... en alle goede wensen voor 2008!
Lieve groeten, Theo

christa zei

hoi hoi, bedankt voor jullie kerstgroetjes! Wij hebben gezellige dagen gehad. Vierden jullie het daar wel op de 1 of andere manier?
Wat mooi om die foto's te zien, Dionne vond de krokodil niet echt leuk. hhaha Ben benieuwd wat jullie verder nog gaan meemaken!!

liefs Edward, Christa, Gido en Dionne

Marian zei

Hoi,

Wat maken jullie mooie foto's en schrijven leuke berichten. Fijn om te lezen dat het jullie goed gaat en deze reis een onvergetelijke ervaring is, nu al!
Kerst is alweer voorbij. Nu een goed uiteinde van 2007 en nog beter begin van 2008 gewenst, met veel geluk en in goede gezondheid..
kus/kus/kus
Marian (Post)

Anoniem zei

Lieve Elisabeth en Evert Jan,

Wat klinkt jullie reis geweldig zeg! En wat een mooie foto's! Ik ben benieuwd hoe jullie het vrijwilligerswerk vinden. Fijn dat de mensen en kinderen aardig waren!

Alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig Nieuwjaar!

groetjes Nicole